top of page
AdobeStock_41376738.jpeg

GYN-Obs 

Til GynObs patienterne inden første konsultation

Til første konsultation vil vi snakke om den/de problematikker du oplever fra bækkenbunden. Du vil blive tilbudt en individuel undersøgelse og behandling. Jeg vil undersøge dine muskler i skeden og/eller endetarmens åbningen for, at vurdere om du har den korrekte knibe teknik, om du kan ”slippe” knibet igen og slappe tilstrækkeligt af, samt hvordan din styrke og udholdenhed er i bækkenbundsmuskulaturen. Dette er vigtigt for, at få det mest optimale ud af bækkenbundstræningen, og derfor bliver du undersøgt indvendigt. Efter undersøgelsen planlægges dit videre behandlingsforløb i samarbejde med dig. 

 

Du vil blive tilbudt undersøgelse af bækkenbunden ved hver konsultation, så jeg kan vurdere effekten af behandlingen og hjemmetræningen. Et træningsforløb vil typisk strække sig over 3 måneder med 3 konsultationer (Første konsultation ved opstarten, Anden konsultation midtvejs og Tredje konsultation ved slutningen af forløbet), med mindre du har behov for flere.  

undersøgelse og behandling sådan foregår det

REBOZO behandling

REBOZO behandling
AdobeStock_56778410.jpeg

Som noget nyt kan vi nu tilbyde REBOZO behandling. Det er en behandling som skaber vuggende og masserende bevægelser. REBOZOén skal ses som en forlængelse af hænderne, da dens bevægelser kan komme ind og massere og afspænde på en måde som hænderne ikke kan. Den kan hjælpe med at øge cxytosin niveauet som får muskulaturen til at slappe af, og dermed også give baby bedre forudsætninger for at vinde den rette vej og trænge længere ned i bækkendet. 

REBOZO bruges til:

  • Gravide

  • I barselsperioden

 

Ved ryg og bækkengener (så man behøves ikke være gravid for at få gavn af rebozo)

bottom of page