top of page

Holdtræning

Holdtræning med professionel vejledning

 

Som en del af behandlingsforløbet kan du deltage på et hold. Det er særlig relevant for patienter, som er så langt i forløbet, at de ikke behøver manuel behandling eller har behov for at supplere med øvrig behandling.  På hold har du stadigvæk mulighed for at modtage professionel rådgivning under træningen.


Vores klinik indeholder et velassorteret træningsrum, hvor patienterne på hold kan modtage undervisning og naturligvis træne. Vi har træningsudstyr til konditionstræning, styrketræning, balancetræning, mobilitetstræning, og stabilitetstræning.

 

Ved træning på hold i maskiner har alle deres eget individuelle program. Der er 3-7 patienter på hvert hold, så der er tid til den enkelte patient i gruppen. Holdtræningen tager fra 50 til 60 min., hvor der er en fysioterapeut tilstede hele tiden. Vi garanterer naturligvis fuld diskretion i forbindelse med træningen, hvor der altid er mulighed for at bestille en tid til individuel samtale eller behandling i enerum.

 

Afslappet stemning med fokus på individet

 

Du behøver ikke bruge decideret træningstøj, men ofte er ”let” tøj, der tillader bevægelighed tilstrækkeligt. Du kan desuden komme i både træningssko og bare fødder, men nogle maskiner er rarest med fodtøj på. Vi har altid vand og krus tilgængeligt. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tilbyde badefaciliteter.


Holdtræningstilbuddene ligger fra kl. 08:00 til kl. 18:00. Passer holdtrænings tidspunkterne dig ikke forsøger vi at finde en løsning til dine behov med tidspunkter for ”selvtræning”, hvor man selv benytter faciliteterne, dog altid med mulighed for at få hjælp. Dette er den billigste træningsform på klinikken, og inden træningen påbegyndes sørger vi naturligvis også for, at du er tilstrækkelig instrueret.

 

Træning kan foregå på hold, men i nogle tilfælde kan et hjemmeprogram være relevant.
I forbindelse med træning er samtale omkring vaner – gode som uhensigtsmæssige – også aktuelt.

 

– Vi skal jo gøre noget anderledes, ellers har vi det som vi plejer ☺

trning5-250x250.jpg
trning1-298x400-250x250.jpg
bottom of page