top of page
AdobeStock_91259057.jpeg

Graviditet under /efter

Vi tilbyder:

 

Efterfødselstræning:

Træning på hold med andre som også har født for nylig. Der vil være fokus på at få mobilitet, stabilitet og styrke tilbage i kroppen efter en lang graviditet superviseret af fysioterapeut. Baby er velkommen til at komme med.

 

Arvævsbehandling:   

Vejledning i arvævsbehandling i forbindelse med kejsersnit:

 

Efter et kejsersnit får man sjældent at vide hvor vigtigt arvævsbehandlingen er. Arvæv kan være en rigtig skurk, fordi det binder strukturer sammen, og kan dermed nedsætte bevægeligheden under hudoverfladen. Nogle oplever det kort tid efter kejsersnittet, ved andre kan der gå årtier før de begynder at mærke gener/smerter/symptomer fra det. Symptomerne kan bl.a. være smerter og spændinger i maven, besvær med at få kontakt til bækkenbunden,  

Det er vigtigt at få arbejdet med både det overfladiske arvæv fra operationen, men ligeledes det dybe lag fra kejsersnittet. Det kan være grænseoverskridende for mange kvinder selv at skulle gøre, og måske ved du slet ikke lige helt hvordan du skal starte op, og hvornår du må starte? Det kan vi hjælpe dig med.  

Arvævsbehandling er vigtig men man må først gå blidt i gang efter 5 uger eller når der ikke er sår på længere. 

 

Mor massage:

Forkæl din krop med en omgang mor-massage. Sidder du også forkert og spænder op når du giver babymad. Du får ondt i ryg, nakke, skuldre og arme. Får løsnes op for spændinger med 30 min massage med netop disse fokusområder, eller vælg 1 times massage hvor hele kroppen får en omgang. 

Der er mulighed for, at fysioterapeuten kommer hjem til dig og giver dig massage. 

 

 

Massage tilbud mødregruppe (20 min. pr. pers.): 

200 kr. pr. pers.  

+ 50 kr. for kørsel til hjemmet.   

 

Forkæl din krop med en omgang mor-massage, mens de andre i mødre gruppen ser efter baby. Vi har lavet et specialtilbud til jer, hvor en fysioterapeut kommer hjem til jer, mens i er i mødre gruppen, og forkæler jer på skift med en omgang massage af 20 min. varighed. Der vil være fokus på det område du selv synes. Det kan være at ryg, nakke, skuldre og arme er spændte efter alle de gange du har siddet og givet baby mad, og trænger til at blive løsnet op.  

 

 

Mødregruppe tilbud (1 time + 10 min. pr. pers. hvis gyn undersøgelse): 550 kr + 200 kr pr. pers. + 50 kr kørsel 

Evt. Gyn Obs undersøgelse af bækkenbunden (OBS ekstra tid)

Tjek for delte mavemuskler 

Vejledning i korrekt holdning (i hverdags aktiviteter) 

Instruks i korrekt knibeteknik 

Instruks i arvævsbehandling (efter kejsersnit) 

Instruks i udspænding af arvæv efter vaginal bristning fra fødsel 

Instruks i efterfødselsøvelser (inspiration) 

 

Ønsker I at have en hyggelig og anderledes time i mødre gruppen, hvor I gør noget godt for jeres mor-krop, men ikke har lyst til at deltage på et efterfødselshold? Så er det nu en mulighed at få fysioterapeuten hjem til jer, mens I er i mødre gruppe. Her er det muligt at få lavet en undersøgelse af bækkenbunden mhp. at vurdere om din knibeteknik er korrekt, få tjekke op på delte mavemuskler, blive instrueret i arvævsbehandling efter kejsersnit (hvis du har født sådan), få vejledning i korrekt og optimal kropsholdning i dagligdagsaktiviteter med baby på armen samt instruks i/inspiration i efterfødselsøvelser for kroppen.  

 

 

Individuel hjemmetilbud (1time): 550 kr. + 50 kr. kørsel 

Evt. Gyn Obs undersøgelse af bækkenbunden 

Tjek for delte mavemuskler 

Vejledning i korrekt holdning (i hverdags aktiviteter) 

Instruks i korrekt knibeteknik 

Instruks i arvævsbehandling (efter kejsersnit) 

Instruks i udspænding af arvæv efter vaginal bristning fra fødsel 

Instruks i efterfødselsøvelser (inspiration) 

 

 

Ønsker du at gøre noget godt for din mor-krop, men ikke har lyst til at deltage på et efterfødselshold? Så er det nu en mulighed, at få fysioterapeuten hjem til dig selv i vante og trygge omgivelser. Her du få foretaget en undersøgelse af bækkenbunde mhp. at vurdere om din knibeteknik er korrekt, få tjekket op på delte mavemuskler, blive instrueret i arvævsbehandling efter kejsersnit (hvis du har født sådan), få vejledning i korrekt og optimal kropsholdning i dagligdagsaktiviteter med baby på armen samt instruks i/inspiration i efterfødselsøvelser for kroppen. 

AdobeStock_269174483.jpeg
bottom of page